Conferința Profesioniștilor din
Asistența Medicală Primară

15-17 Decembrie 2022

ÎMPREUNĂ PENTRU ASISTENȚA PRIMARĂ!

BRAȘOV / Aula „Sergiu T. Chiriacescu” a Universității Transilvania Brașov

Întrebări frecvente

Accesați butonul “Înregistrează-te” , completați câmpurile existente cu datele personale și acceptați Termenii și Condițiile AS-PRIM 2022.

Înainte de a vă înscrie, vă rugăm să vă creați cont respectând pașii descriși anterior. Ulterior, puteți efectua plata.

Înscrierea în cadrul ediției 2022 a conferinței AS-PRIM presupune:

1.Vă asigurați că ați creat un cont.

2.După ce ați creat contul, vă puteți înscrie prin achitarea taxei de participare aferentă biletului preferat.

Da, este posibil. Dacă vă aflați în situația în care v-ați înscris ca și participant on-site și doriți să deveniți participant on-line, veți notifica echipa de organizare prin intermediul unui e-mail în cel mai scurt timp. Mai mult, acest lucru este posibil doar în intervalul de timp alocat înscrierii on-line. În momentul în care acestă etapă s-a încheiat, te poți înregistra doar ca și participant on-site.

Pe parcursul perioadei de înscriere a participanților, programul va fi actualizat constant, iar dumneavoastră puteți vizualiza ultimele noutăți în cadrul secțiunii “Program”>“Sesiuni plenare” sau “Workshops”.

Nu uitați să ne urmăriți pe Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi vești și fiecare speaker de care vă veți bucura în 15-17 Decembrie 2022!

În momentul în care înscrierea în cadrul ediției anului 2022 s-a încheiat, programul științific definitiv va fi postat în cadrul secțiunii “Program”>“Sesiuni plenare” și “Workshops”. 

Rezervarea locului se va efectua on-line, este un proces simplu, iar mai multe detalii în legătură cu aceasta veți primi în acea perioadă.

Întrucât suntem pregătiți pentru orice format va fi necesar, formatul on-line va reprezenta opțiunea solidă de desfășurare în cazul unui context epidemiologic nefavorabil. Diferența de cost dintre cele două tipuro de taxe va fi folosită în cadrul ediției următoare.

Pentru orice întrebări, nelămuriri, eventuale erori și ajutor, vă rugăm să ne contactați la adresa de email conferintabrasov@as-prim.com